Описание на възможностите на системата

Здравейте и добре дошли в системата за печат на фактури онлайн. Сайтът представлява уеб базиран софтуер използващ най-новите технологии в света на Интернет и програмирането. Системата е разработена съвместно от екип счетоводители, дизайнери и програмисти, като е обърнато особено внимание на използваемостта и лесната работа със сайта. Ето някои от основните възможности на системата, които ще ви бъдат от голяма полза в развитието на вашия бизнес:


Фактуриране от всяка точка на света

БЪРЗ И ЛЕСЕН ДОСТЪП ОТ ВСЯКА ТОЧКА НА СВЕТА

Едно от големите предимства на сайта за онлайн фактуриране е, че той е достъпен от всяка точка на света по всяко време на денонощието. Независимо къде се намира вашия бизнес и какъв е той, Вие ще имате денонощен достъп до Вашата лична база данни с предлагания от Вас асортимент от стоки и услуги, клиенти, издадени документи, справки, архиви и др.

Контрол на документите и фактурите

КОНТРОЛ НА ДОКУМЕНТИТЕ

Системата за печат на фактури през Интернет има възможност да се печатат и съхраняват в PDF формат различни документи като фактури, стокови разписки, проформа фактура и други. Всички документи в системата са съобразени с изискванията на ЕС.

Контрол на фирменият ви профил

ПЪЛЕН КОНТРОЛ НА ФИРМЕНИЯ ВИ ПРОФИЛ В СИСТЕМАТА

Чрез настройките на системата можете да контролирате вашите фирмени данни по всяко време.

Създаване на PDF фактури

СЪЗДАВАНЕ НА ФАКТУРИ В PDF

Системата предоставя възможност за издаване на всички документи в PDF файлов формат. Тази функция е много удобна за изпращане на документи по email до отдели, счетоводители или друг вид разпространение по електронен път.

Мобилно фактуриране

ОНЛАЙН ФАКТУРИРАНЕ ПРЕЗ ТАБЛЕТ И ТЕЛЕФОН

Предоставяме възможност за онлайн фактуриране на всяко място и по всяко време през Вашия мобилен телефон или таблет. Без значение каква операционна система ползвате (Windows, Linux, Android или macOS), стига да имате достъп до Интернет, вие можете да работите пълноценно от телефона си така, както на Вашия офис компютър.

Системата се развива динамично с всеки изминал ден. Благодарим на всички наши клиенти, които ни се довериха и продължават да го правят. Много от възможностите в този сайт дължим на тях и техните предложения, които получаваме. Ако и Вие имате какво да споделите с нас, ще се радваме ако го направите като се свържете с нашия екип.

Създайте си акаунт и изпробвайте "Онлайн кочан" сега