Кратко представяне на "Онлайн кочан"

Nesupto.com представлява уеб базиран софтуер, използващ най-новите технологии в света на Интернет и програмирането. Системата е разработена съвместно от екип счетоводители, дизайнери и програмисти, като е обърнато особено внимание на използваемостта и лесната работа.

Едно от големите предимства на Nesupto.com е, че той е достъпен от всяка точка на света по всяко време на денонощието. За да се зареди системата е необходима само интернет връзка и уеб браузър, без значение неговия вид (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari и т.н.) и без значение от операционната система (Windows, Linux, Android, macOS и т.н.). Със системата може да се работи пълноценно както от телефон или таблет, така и от desktop компютър или лаптоп.

Системата предоставя възможност за разпечатване на различни документи като фактури, кредитни и дебитни известия, проформа фактури, стокови разписки, протоколи и др. Всички документи отпечатани от системата са съобразени със ЗДДС и българското законодателство.

В системата се влиза с ЕИК и парола, която се съхранява в криптиран вид в базата данни. Връзката между системата и браузъра е криптирана (зарежда се през протокола https), като за целта се използва SSL сертификат. За по-голяма сигурност, всеки ден, след полунощ се прави цялостен архив на базата с данни.

Чрез настройките на системата може да се въведе информация за фирмата, първоначални стойности за някои полета (място на сделката, съставител и др.), стартов номер на първата фактура, настройки за печат на фактурите и още много други.

Системата за онлайн фактури има възможност за запис на документите в PDF формат.

Nesupto.com се развива динамично с всеки изминал ден. Благодарим на всички клиенти, които ни се довериха и продължават да го правят. Много от възможностите в този сайт дължим на тях и техните предложения, които получаваме. Ако и Вие имате какво да споделите с нас, ще се радваме ако го направите като се свържете с нашия екип.

Създайте си акаунт и изпробвайте "Онлайн кочан" сега